Ilmaiset postit yli 150€ tilauksiin

Miksi valita Dream Lashes -volyymiviuhkasarja?

Dream Lashes -volyymiviuhkasarja on ripsiteknikon luottovalinta, kun tavoitteena on tarjota asiakkaille täydellinen ripsienhoitokokemus.

Miksi valita Dream Lashes -volyymiviuhkasarja?

  1. Monipuoliset kaarevuudet ja paksuudet: Tarjoamme kattavan valikoiman kaarevuuksia ja paksuuksia, jotta voit räätälöidä asiakkaillesi täydellisen lookin. Olipa asiakkaasi sitten kaipaamassa näyttävää L-kaarevuutta tai luonnollisempaa C-kaarevuutta, meiltä löytyy sopiva vaihtoehto. Valittavissa on myös eri paksuuksia, kuten 0.03, 0.05, 0.06 ja 0.07, joten voit luoda juuri halutunlaisen lopputuloksen.
  2. Laadukkaat materiaalit: Dream Lashes -kuidut on valmistettu kestävästä ja laadukkaasta materiaalista, joka takaa pitkäkestoisen ja upean lopputuloksen. Ne ovat suunniteltu ja valmistettu tarjoamaan parasta mahdollista laatua ja kestävyyttä.
  3. Käsin kauniit viuhkat: Dream Lashes -kuidut ovat korkealaatuisia ripsikuituja, joista voit itse viuhkottaa kauniit viuhkat asiakkaillesi. Käsin luodut viuhkat antavat sinulle mahdollisuuden luoda yksilöllisiä ja juuri asiakkaan toiveiden mukaisia lopputuloksia.
  4. Mix rasiat saatavilla: Tarjoamme myös mix-rasioita, jotka sisältävät eri pituuksia ja paksuuksia.

Dream Lashes - Unelmien toteuttamista varten

Dream Lashes -volyymiviuhkasarja on ripsiteknikon luottovalinta, kun tavoitteena on tarjota asiakkaille täydellinen ripsienhoitokokemus. Astuessasi Dream Lashes -sarjan maailmaan astut samalla kohti uusia mahdollisuuksia ja luovuuden rajojen rikkomista. Ole valmis inspiroimaan asiakkaitasi ja luomaan heille ripset, jotka saavat heidät tuntemaan itsensä kauniiksi ja itsevarmoiksi joka päivä.

Tee unelmista totta Dream Lashes -volyymiviuhkasarjalla - luo kauniita viuhkoja, inspiroi ja loista!

Tästä pääset ostamaan tuotteen: Volyymikuidut

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit