Ilmaiset postit yli 150€ tilauksiin

Miksi Luxury cleansing foam on hyvä puhdistustuote ripsienpidennyksille?

Luonnonmukaiset tehoaineet ripsien- ja ihonhoidossa.

Oletko koskaan kaivannut tuotetta, joka ei ainoastaan puhdistaisi ripsienpidennyksiäsi ja ihoasi, vaan myös hellisi niitä luonnonmukaisilla ainesosilla? Nyt esittelemme sinulle Beauty for Ashes -merkin ylpeydenaiheen: Luxury cleansing foam. Se on 100% luonnonkosmetiikan tuote.

Miksi valita Luxury cleansing foam

Olet saattanut kohdata lukuisia puhdistustuotteita markkinoilla, mutta harvat voivat ylpeillä samalla luonnollisella koostumuksella kuin Luxury cleansing foam. Miksi juuri tämä tuote sopii niin monelle?

Ripsienpidennysten hoitamisessa on tärkeää, ettei puhdistustuote sisällä öljyjä, jotka saattaisivat heikentää liimasidosta. Erilaiset eteeriset öjyt ym.öljyt saattavat olla hyvä lisä muunlaisessa ihon puhdistuksessa, mutta ripsienpidennyksille ne eivät sovi. Olemme sen vuoksi kehittäneet Luxury cleansing foamin, joka ei sisällä öljyjä, vaan erilaisia luonnon ainesosia, jotka hoitavat myös ihoa. Tiesitkö, että glyseriiniä on monessa ihonhoitotuotteessa, ja monissa pesevissä tuotteissa? Glyseriini ei ole välttämättä hyvä valinta ripsien puhdistustuotteessa, koska glyseriinin tehtävä on jäädä ihon päälle tuomaan sileän tunteen (tässä tapauksessa ripsien päälle). Glyseriinin kertyminen ripsienpidennysten päälle voi alkaa haurastuttamaan ripsienpidennysten liimasidosta, ja sen lisäksi glyseriini myös saattaa laittaa viuhkoja tai kuituja yhteen, jolloin pidennykset eivät näytä enää kauniilta. Sen vuoksi olemme jättäneet glyseriinin pois meidän puhdistusvaahdostamme, jotta ripsienpidennysten käyttäjät voivat käyttää puhdistustuotetta huoletta ja tietäen, että pidennykset näyttävät ja kestävät pitempään. 
Halusimme myös, että Luxury cleansing foam olisi mahdollisimman hellävarainen, joten tietoisesti halusimme jättää sitruunahapon pois tuotteestamme. Oletko muuten kuullut, miksi sitruunahappoa käytetään kosmetiikassa? Sitruunahappo luonnollisesti parantaa tuotteen säilyvyyttä, mutta sillä voidaan myös säätää tuotteen ph arvoa. Sitruunahappo voi kuitenkin joillekin ihmisille aiheuttaa iho-oireita, etenkin niille, jotka ovat altistuneet homeelle tai ovat homeallergisia. Siksi voimme suositella myös homeallergisille Luxury cleansing foamia, koska se ei sisällä sitruunahappoa. Miten olemme sitten saaneet ph arvon (5,5) joka on iholle ihanteellinen? Fermentointimenetelmällä saimme täydellisen ph arvon, joka tehtiin vesimelonista. Se sisältää sen vuoksi paljon vitamiineja ja prebiootteja, joka tukee ihon hyvinvointia ja suojamuuria.

Luonnonmukaiset ainesosat: Luxury puhdistusvaahto sisältää luonnon ainesosia, jotka ravitsevat ja hellivät ihoasi jokaisella käyttökerralla. Vesimelonista fermentoitu, bambu, riisiproteiini, vegaaninen silkki, sekä lupiini tarjoavat ihollesi ja ripsillesi luonnollista kosteutusta ja ravintoa. Kehitimme tuotteen ottaen erityisesti huomioon ripsienpidennykset, sekä herkän silmänympärysihon tarpeet.

Ei haitallisia lisäaineita: Tiedämme, että ihonhoito (ja ripsienpidennysten hoito) on parhaimmillaan silloin, kun siitä poistetaan ylimääräiset kemikaalit. Luxury cleansing foam ei sisällä parabeeniyhdisteitä, öljyjä, sitruunahappoa eikä glyseriiniä, joten voit käyttää sitä huoletta tietäen, että annat ihollesi parasta. 

Vegaaninen ja suomessa valmistettu: Olemme ylpeitä siitä, että Luxury cleansing foam on vegaaninen tuote, joka on valmistettu Suomessa. Laadun ja vastuullisuuden yhdistäminen on meille sydämenasia, ja haluamme tarjota sinulle parhaan mahdollisen kokemuksen. 


  Kuinka käyttää:

   Pumppaa pieni määrä Luxury cleansing foamia kämmenellesi ja hiero kevyesti kostealle iholle pyörivin liikkein. Levitä ripsienpidennyksille puhdistussiveltimellä ja pese ensin ala- ja yläluomet ja sen jälkeen ripsien suuntaisesti alaspäin, jotta kaikki epäpuhtaudet lähtevät ripsien tyvestä. Huuhtele huolellisesti lämpimällä vedellä. Nauti puhtaasta ja raikkaasta ihostasi ja ripsistäsi!

   Säilytys ja tiedot:

   Muista säilyttää Luxury cleansing foam huoneenlämmössä ja suojassa auringon valolta. Näin varmistat, että tuote säilyy parhaassa mahdollisessa kunnossa käyttökertojen välillä.

   Luxury cleansing foman tarjoaa sinulle luonnollisen ja ylellisen ihonhoitokokemuksen, joka hoitaa ja hellii kauneuttasi.

   Valitse luonnollista, valitse Luxury!

   Tästä pääset ostamaan tuotteen: Puhdistusvaahto

   Ostoskoriin käytetyt lahjakortit