Ilmaiset postit yli 150€ tilauksiin

Ripsienpidennysten hoito: Kuinka pidät ne puhtaina ja kauniina?

Tässä artikkelissa jaamme vinkkejä ripsienpidennysten asianmukaiseen hoitoon ja puhdistukseen.

Ripsienpidennykset ovat loistava tapa korostaa silmiä ja lisätä itseluottamusta, mutta niiden kauniin ulkonäön säilyttäminen vaatii huolellista hoitoa ja puhdistusta. Monet meistä unohtavat, että ripsienpidennykset tarvitsevat säännöllistä huolenpitoa, jotta ne pysyvät terveinä ja kauniina. Tässä artikkelissa jaamme vinkkejä ripsienpidennysten asianmukaiseen hoitoon ja puhdistukseen.

Miksi Ripsienpidennysten peseminen on tärkeää?

Ripsienpidennykset keräävät päivän mittaan likaa, öljyjä ja muita epäpuhtauksia, jotka voivat vaikuttaa niiden kestoon ja ulkonäköön. Pesemällä ripsienpidennykset säännöllisesti voit poistaa nämä epäpuhtaudet ja pitää ne puhtaina ja terveinä. Lisäksi hyvin hoidetut ripsienpidennykset näyttävät aina paremmilta ja kestävät pidempään.

Kuinka puhdistaa ripsienpidennykset oikein?

Valitse oikeat tuotteet:

Valitse oikeat tuotteet: Käytä ripsienpidennyksille tarkoitettuja hellävaraisia puhdistustuotteita, jotka eivät vahingoita liimaa tai pidennyksiä. Vältä öljypohjaisia tuotteita, jotka voivat heikentää pidennysten pysyvyyttä.

Hellävarainen puhdistus: Lisää puhdistussiveltimeen pieni määrä ripsienpidennyksille tarkoitettua puhdistusainetta. Puhdista sekä ala- ja yläluomet, sen jälkeen pidennykset pitkin suuntaa.

Huuhdo huolellisesti: Huuhtele pidennykset huolellisesti puhtaalla vedellä varmistaaksesi, että kaikki puhdistusaine on poistettu. Varo kuitenkin hankaamasta tai hieromasta ripsiä liikaa, jotta vältytään pidennysten irtoamiselta.

Kuivaus: Taputtele ripsienpidennykset varovasti kuivaksi pehmeällä paperilla tai anna niiden kuivua ilmavasti. Vältä hiustenkuivaajaa tai muita lämpölähteitä, jotka voivat vahingoittaa ripsienpidennyksiä tai irrottaa niitä.


  Säännöllinen puhdistus, kauniit ripsienpidennykset

  Säännöllinen puhdistus on avain kauniiden ja kestävien ripsienpidennysten ylläpitoon. Pese ripsienpidennykset vähintään kerran päivässä tai tarvittaessa, erityisesti silloin, kun ne altistuvat epäpuhtauksille tai meikille. Lisäksi vältä hieromasta silmiä tai käyttämästä öljypohjaisia tuotteita, jotka voivat heikentää pidennysten pysyvyyttä.

  Ripsienpidennykset voivat olla upea lisä silmämeikkiin, mutta niiden kauniin ulkonäön ylläpitäminen vaatii omistautumista ja huolellisuutta. Seuraamalla näitä vinkkejä voit varmistaa, että ripsienpidennykset näyttävät aina parhailta ja kestävät pidempään. Muista, että puhtaat ripsienpidennykset ovat terveet ripsienpidennykset!

  Käy tästä ostamassa oma Luxury cleansing foam: osta Luxury cleansing foam

  Meiltä löydät hellävaraiset puhdistussiveltimet myös: osta puhdistussivellin

  Ostoskoriin käytetyt lahjakortit