Ilmaiset postit yli 150€ tilauksiin

Meidän tarina

Miten Beauty for Ashes syntyi?

Miten Beauty for Ashes syntyi?

Beauty for Ashes brändin perustaja on Jonna Arola. Beauty for Ashes oli ensin ripsipalveluiden nimi, josta luonnollisesti tuli myös verkkokaupan nimi. Myöhemmin Jonna kouluttautui myös ripsikouluttajaksi ja hänen aviomies Johannes on ollut alusta asti tukemassa ja viemässä Beauty for Ashesia eteenpäin.
Jonna on koulutukseltaan sairaanhoitaja ja terveydenhoitaja. Kun hän kouluttautui ripiteknikoksi, hän huomasi pian kouluttautumisen jälkeen kaipaavansa suomen markkinoille erilaisia valmisviuhkoja mitä sillä hetkellä oli tarjolla. Siispä Jonna alkoi maahantuomaan erilaisia valmisviuhkoja, ja useiden eri valmisviuhkojen testaamisen myötä löytyi oikeanlaiset valmisviuhkat. Tästä alkoi myös koko muun verkkokaupan valikoiman laajentaminen.

Jonnalla on myös ollut aina vahva kiinnostus luonnonkosmetiikkaan ja hän huomasi omien asiakkaiden kautta sen, että monien herkät silmäluomet kärsivät hilseilemällä ja punoituksella epäsopivien puhdistustuotteiden käytön takia. Tästä syntyi idea kehittää luonnonkosmetiikan puhdistusvaahto ripsienpidennyksille, joka samalla hoitaa ja on hellävarainen. Suunnitelmana oli kehittää ensimmäinen hoitava ripsienpidennysshampoo. Pian löytyi yhteistyökumppani, jolla oli monen vuosikymmenten kokemus luonnonkosmetiikan valmistuksessa ja joka oli myös yksi suomen palkituimpia valmistajia. Tämän yhteistyön tuloksena syntyi Luxury lash foam, joka kehitettiin myös koko kasvojen puhdistukseen. Siitä tuli ensimmäinen fermentoitu ripsishampoo suomessa. Saimme valtavasti positiivista palautetta asiakkailtamme ja alan ammattilaisilta ympäri suomea, että tuotteemme ei ole pelkästään hyvä ripsienpidennysten puhdistustuote, vaan myös erinomainen tuote puhdistamaan koko kasvot. Palautteita läpi käydessämme tulimme yhteistuumin tulokseen, että tuote kaipaa nimen, joka kuvailee sitä koko elementissään. Luxury lash foamista tuli Luxury cleansing foam. Halusimme, että tuote tavoittaa paremmin nekin, joilla ei ole ripsienpidennyksiä käytössä.
Syksyllä 2023 saimme ensimmäisen fermentoidun ripsi- ja kulmakarvaseerumimme markkinoille. Tämä Luxury lash&brow nutrition kuuluu samaan tuoteperheeseen. Olemme nyt jo saaneet mahtavaa palautetta tästä toisesta luonnonkosmetiikan tuotteestamme.


Jonna kuvailee Beauty for Ashesia seuraavalla tavalla:

"Beauty for Ashes on enemmän kuin vain ulkoista kauneutta. Sen nimi kantaa syvempää merkitystä: se viestii sisäisen kauneuden ymmärtämisen ja tavoittamisen tärkeydestä.

Kauneus ulottuu mielestämme syvemmälle kuin pelkkään ulkokuoreen.

Jokainen on meidän mielestämme kauneuden arvoinen ja ansaitsee kokea kauneutta myös vaikeuksien tai haasteiden keskellä. Beauty for Ashesin nimi symboloi meidän uskoaan siihen, että jokaisella on sisällään ainutlaatuista kauneutta, joka ansaitsee loistaa ja kukoistaa. Meidän omat kokemuksemme erilaisista haasteista ovat opettaneet meille, että vaikeuksien ja koettelemusten keskellä voi löytää voimaa ja kauneutta omasta sisimmästään.

Beauty for Ashes haluaa tarjota toivoa niille, jotka kohtaavat vastoinkäymisiä. Muinaiset kulttuurit käyttivät tuhkaa symbolisena elementtinä, ripotellen sitä merkiksi surusta tai menetyksestä. Meidän nimi tarkoittaakin siten ´kauneutta tuhkan sijaan' .

Yrityksemme tavoitteena on tarjota paitsi laadukkaita tuotteita ripsiteknikoille, myös rohkaista ihmisiä löytämään sisäisen voimansa ja kauneutensa, muistuttaen, että kaikilla on mahdollisuus uudelle kasvulle ja kauneuden löytämiselle."


Ostoskoriin käytetyt lahjakortit